Kies een expert voor uw voegwerken in Tilburg

  • 40 Jaar ervaring
  • Gespecialiseerde vaklui
  • Afspraak = afspraak
  • Compleet dienstenpakket
  • Eerlijke prijzen
Voegwerken Tilburg

Voegwerken Tilburg

Schakel een expert in voor uw voegwerken Tilburg of andere plaatsen in Nederland: Lunenburggroep. Wij bestaan sinds 1976 en hebben onze gevelwerkzaamheden in 40 jaar tijd geoptimaliseerd en sterk uitgebreid. Onze ervaren vakmensen kunt u inhuren voor voegwerken in Tilburg, maar ook voor gevelreiniging, groot onderhoud, renovatie en restauratie. Wij stellen onze expertise beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, woningstichtingen, en vastgoedondernemingen. Zowel voor grote als kleine klussen bent u bij ons aan het juiste adres! Met onze scherpe tarieven kunnen we de concurrentie met onze collega-bedrijven gemakkelijk aan!

Voegwerken Tilburg? – wij helpen u graag

Lunenburggroep werkt in uitvoering van een opdrachtgever, in combinatie met een bouwteam of als hoofdaannemer. Hoe dan ook, u heeft bij ons bedrijf één contactpersoon. Deze houdt voor u een vinger aan de pols wat betreft de planning en uitvoering van uw klus. Wij vinden het erg belangrijk om vooraf duidelijke afspraken met u te maken. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat uw klus probleemloos verloopt zonder onaangename verrassingen. Ook niet achteraf. Dat dit bij andere bedrijven wel eens anders is, horen we van onze grote kring tevreden klanten!

Vraag nu een offerte aan

Meer weten over onze gevelwerkzaamheden? Neem contact met ons op via het online contactformulier. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn en op welke kosten u moet rekenen. Ga voor Lunenburggroep, als u gaat voor de beste service en kwaliteit. U laat uw voegwerken in Tilburg toch zeker niet over aan de eerste de beste? Wij verzorgen ook voegwerken in Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Oss

Offerte aanvragen


Financieel gezond certificaat

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken.
In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

VCA Certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen in het werk.