Voegwerken in Nijmegen? Schakel de hulp in van Lunenburggroep

  • 40 Jaar ervaring
  • Gespecialiseerde vaklui
  • Afspraak = afspraak
  • Compleet dienstenpakket
  • Eerlijke prijzen
voegwerken Nijmegen

voegwerken Nijmegen

Bent u op zoek naar een professionele aannemer die u kan helpen met voegwerken in Nijmegen? Zoek niet verder: Lunenburggroep beschikt over maar liefst 4 decennia ervaring op het gebied van voeg- en metselwerk. U kunt uw gevelwerkzaamheden dus met een gerust hart aan ons overlaten. Wij vinden het erg belangrijk om vooraf duidelijke afspraken met u te maken. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat uw klus probleemloos verloopt; u komt niet voor verrassingen te staan. Dat dit bij andere bedrijven wel eens anders is, horen we van onze grote kring tevreden klanten!

Voegwerken in Nijmegen – wij helpen u graag

Voegwerk is één van de specialisaties van Lunenburggroep. Onze ervaren mensen werken vakkundig, netjes en snel. We werken voor een opdrachtgever, in combinatie met een bouwteam of als hoofdaannemer. Hoe dan ook, u heeft bij ons bedrijf één aanspreekpunt. Deze persoon is verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van het totale project. Indien er werkzaamheden noodzakelijk zijn die wij zelf niet in huis hebben – zoals schilderen – werken wij samen met betrouwbare partners om deze werkzaamheden uit te voeren.

Voegwerken Nijmegen en meer

Naast voegwerken bent u bij ons ook aan het juiste adres voor gevelreiniging, groot onderhoud, renovatie- en restauratiewerkzaamheden in Nijmegen en de rest van Nederland. Wij verzorgen grote en kleine opdrachten voor bedrijven, overheidsinstellingen, woningstichtingen, vastgoedondernemingen en particulieren. Met onze scherpe tarieven voor arbeid en materiaal kunnen we de concurrentie met onze collega-bedrijven gemakkelijk aan!

Wilt u Lunenburggroep inschakelen voor uw voegwerken in Nijmegen? Of ontvangt u liever eerst meer informatie over onze dienstverlening? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij verzorgen ook voegwerken in onder andere: Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Oss

Offerte aanvragen


Financieel gezond certificaat

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken.
In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

VCA Certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen in het werk.