Voegwerken Eindhoven? Schakel Lunenburggroep in!

  • Actief sinds 1976
  • Veel specialismen onder één dak
  • Focus op kwaliteit en duurzaamheid
  • Duidelijke prijsafspraken
  • Vlotte oplevering
Voegwerken Eindhoven

Voegwerken Eindhoven

Voor voegwerken in Eindhoven is er maar één naam: Lunenburggroep. Lunenburggroep is ruim 40 jaar actief op het gebied van voegwerken in Eindhoven en alle andere voorkomende gevelwerkzaamheden. Wij onderscheiden ons van collega-bedrijven door onze mentaliteit: afspraak is bij ons ook écht afspraak. Dat werkt prettig voor onszelf, maar zeker ook voor onze opdrachtgevers. Brengt u uw opdracht bij ons onder, dan komt u niet voor verrassingen te staan. Wij maken duidelijke afspraken over de kosten en houden ons aan de afgesproken planning. Bij onze werkzaamheden proberen we de overlast voor de inwoners en omwonenden zo veel mogelijk te beperken.

Voegwerken Eindhoven – en meer

Wij hebben niet alleen experts in dienst die voegwerken in Eindhoven kunnen verzorgen, ook kunnen wij u helpen met klussen als gevelreiniging, groot onderhoud, renovatie en restauratie. Dit doen wij overigens niet alleen in Eindhoven, maar ook in de rest van Nederland. Wij hebben een grote klantenkring, bestaande uit bedrijven, overheidsinstellingen, woningstichtingen, vastgoedondernemingen en particulieren. Onze betrouwbare en hoogwaardige manier van werken is beloond met een vca- en ABCadamas-certificatie.

Wij helpen u graag met voegwerken Eindhoven

Lunenburggroep werkt voor een opdrachtgever, in combinatie met een bouwteam of als hoofdaannemer. Hoe dan ook, u heeft bij ons bedrijf één contactpersoon. Deze is verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van het totale project en houdt u op de hoogte van de voortgang. Indien er werkzaamheden noodzakelijk zijn, die wij zelf niet in huis hebben – bijvoorbeeld schilderwerk – schakelen we de hulp in van een of meerdere betrouwbare partners.

Meer weten over voegwerken in Eindhoven en onze manier van werken? Vul dan nu het online contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met u op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen! Wij verzorgen ook voegwerken in: Oss, Tilburg, Eindhoven en Nijmegen

Offerte aanvragen


Financieel gezond certificaat

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken.
In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

VCA Certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen in het werk.