Voegwerken Den Bosch? Ga voor de kwaliteit van Lunenburggroep!

 • Topkwaliteit
 • Duurzaam
 • Strakke planning
 • Overlast beperking
 • Snelle oplevering
 • Goede service
voegwerken Den Bosch

voegwerken Den Bosch

Voegwerken in Den Bosch – probleemloos uitgevoerd door Lunenburggroep

Een professionele aannemer nodig voor uw voegwerken in Den Bosch? Dan bent u bij Lunenburggroep aan het juiste adres. Sinds 1976 voeren we in opdracht of als hoofdaannemer een breed pakket aan gevelwerkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, woningstichtingen en vastgoedondernemingen. Onze diensten bestaan uit:

 • Voeg- en Metselwerk

Gevels van gebouwen bestaan voor 25% uit voegwerk, Daarom is het belangrijk om hier veel aandacht te besteden. Mooi voegwerk zorgt ervoor dat scholen, kantoren en woningen er op en top uit zien. Ook op de lange termijn.

 • Gevelreiniging

Doe een beroep op onze gevelreinigingstechnieken voor het verwijderen van natuurlijke vervuiling, verf en graffiti. Periodiek onderhoud kan u veel geld besparen, omdat het stukken goedkoper is dan totale vernieuwing.

 • Restauratie

Wij repareren en restaureren metselwerk aan gevels en schoorstenen. We vervangen stenen en repareren scheuren. Indien nodig vervangen we het lood om lekkages te voorkomen. Alles gebeurt veilig en goed, daar kunt u op rekenen.

 • Groot onderhoud

Al onze specialisaties tezamen zetten we in voor groot onderhoud aan uw pand. Ook bij groot onderhoud proberen we onze werkzaamheden zodanig te plannen dat de overlast voor de bewoners zo veel mogelijk wordt beperkt.

 • Verbouwingen
  Bij de uitvoering van kleine verbouwingen kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Bouw- en metselwerkzaamheden doen we volledig in eigen beheer. Indien er werkzaamheden noodzakelijk zijn, die wij zelf niet in huis hebben – zoals schilderen – doen wij een beroep op onze betrouwbare partners.

Voegwerken Den Bosch? Kies Lunenburggroep!

Zoekt u een ervaren bedrijf voor een probleemloze uitvoering van uw gevelwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn en met welke kosten u rekening moet houden. Ga voor Lunenburggroep, als u gaat voor de beste service en kwaliteit bij voegwerken in Den Bosch.

Wij verzorgen ook voegwerken in: Nijmegen, Einhoven, Tilburg en Oss

Offerte aanvragen


Financieel gezond certificaat

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken.
In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

VCA Certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen in het werk.