Opdrachtgevers Lunenburggroep

Home Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Met trots en veel plezier dagelijks aan de slag voor onze opdrachtgevers.

Wat onze opdrachtgevers zo waarderen in onze aanpak? Stellen we deze vraag dan horen we vaak het ontzorgd zijn, het hebben van één aanspreekpunt, het nakomen van wat is afgesproken en het snelle schakelen. Op deze feedback zijn we vanzelfsprekend trots. Dagelijks maken we ons dan ook sterk om die klantgerichte aanpak telkens opnieuw waar te maken. En dat doen we met veel plezier voor tal van opdrachtgevers, waaronder woningcorporaties, monumentbezitters, aannemers, maar ook particulieren, vve’s en overheden.

“Netjes werken en snel schakelen, bij Lunenburg zit dat helemaal goed”

Stefan Arts – projectleider KnaapenGroep

“KnaapenGroep is het oudste familiebedrijf van Nederland. Sinds de oprichting in 1652 zijn we van een eenvoudig schildersbedrijf uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf. We werken voornamelijk voor woningcorporaties. Tijdens veel van onze opdrachten moeten we dus nadrukkelijk rekening houden met bewoners. Dat vereist ook van partijen waarmee we samenwerken dat ze netjes werken. Bij Lunenburg zit dat helemaal goed. Op basis van meerdere jaren ervaring en diverse projecten kan ik dat zonder voorbehoud stellen. Wat mij ook heel goed bevalt is het snelle schakelen. Zeker bij renovatiewerkzaamheden is dat belangrijk. Doet zich iets onverwachts voor, dan is een snelle aanpak heel prettig. Niet in de laatste plaats voor de bewoners. Bij Lunenburg voelen ze dat prima aan.”

“Het zijn allemaal vakmensen, met kennis van zaken”

Peter van der Velden en Willie Smulders – uitvoerders Van Wijnen Rosmalen

“Als Van Wijnen willen we altijd snel kunnen reageren op vragen van klanten. Flexibiliteit, korte lijnen en kennis van zaken hebben we dan ook hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend ook richting onze externe partijen”, zo vertelt Willie Smulders. “Lunenburg Groep scoort in mijn ogen op alle punten gewoon sterk. Het zijn allemaal vakmensen, met kennis van zaken. En je hebt één contactpersoon, die snel en makkelijk bereikbaar is. Ik heb inmiddels tien jaar ervaring met Lunenburg Groep, eerst in de nieuwbouw en nu in de renovatie, maar altijd tot volle tevredenheid.”

Woorden die Peter van der Velden herkent. Zeker ook wat betreft vakkennis. “Op de adviezen van Lunenburg Groep kun je vertrouwen. Ze weten op hun vakgebied precies aan te geven wat wel en wat niet moet worden aangepakt bij een renovatie, inclusief het hoe. En bij het hoe is een opgeruimde werkplek met oog voor de bewoners belangrijk. De mensen van Lunenburg weten dat als geen ander. Wat ik Willie zojuist ook hoor zeggen is de hoge mate van flexibiliteit. In de renovatiewereld zeker een belangrijk facet. Veel minder makkelijk dan in de nieuwbouw is bij ons te voorspellen wat wanneer exact is in te plannen. Lunenburg denkt en werkt altijd mee om tot een juiste oplossing te komen.”

“Communicatie van Lunenburg is helder en da’s prettig samenwerken”

Ivo Ketelaars – projectmanager vastgoed Area

“Met Area verhuren we zo’n 8.200 woningen in Uden, Veghel en omliggende dorpen. Ik werk graag met lokale partijen bij mijn vastgoedopgave, zoals Lunenburg Groep uit Loosbroek. De vaklieden van Lunenburg kennen de omgeving en spreken dezelfde taal als de bewoners van onze huizen. En als je het over taal hebt, dan is de brug naar communicatie makkelijk gemaakt. Met die communicatie zit het tussen Area en Lunenburg Groep altijd helemaal prima. Niet alleen in goede tijden, maar eveneens als er onverhoopt iets niet naar wens gaat. Ook dan wordt er contact opgenomen, om samen tot de juiste vervolgstappen te komen. Ik ben overigens over de communicatie in de volle breedte tevreden. Dat begint al met de offertes die ik krijg. Lunenburg Groep maakt van offertes geen hogere wiskunde, maar beperkt zich tot wat je moet weten. Heel helder, zodat je tijdens het hele traject weet waar je aan  toe bent. Dat is gewoon een prettige manier van samenwerken.”

Binnenkort ook voor u?

Natuurlijk maken we graag kennis. Onder het genot van een kop koffie of thee. Neem contact op met Marco Lunenburg via 06-22201023 of mail naar contact@lunenburgroep.nl Graag tot snel.

Contact