Gevelrenovatie in Oss? Ga voor de kwaliteit van Lunenburggroep!

gevelrenovatie Oss

gevelrenovatie Oss

Gevelrenovatie Oss? Kies voor het vakmanschap van Lunenburggroep. Tenminste, als u uw klus voordelig wilt laten uitvoeren – maar liever geen concessies doet op het gebied van kwaliteit en service. Wij bestaan sinds 1976 en hebben onze gevelwerkzaamheden in 40 jaar tijd sterk uitgebreid en geoptimaliseerd. Onze ervaren vakmensen kunt u inhuren voor een gevelrenovatie in Oss en omstreken, maar ook voor gevelreiniging, voegwerk en groot onderhoud. Wij stellen onze expertise beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, woningstichtingen, en vastgoedondernemingen in het hele land. Zowel voor grote als kleine klussen bent u bij ons aan het juiste adres! Met onze scherpe tarieven kunnen we de concurrentie met onze collega-bedrijven gemakkelijk aan!

Professionele oplossingen bij uw gevelrenovatie in Oss

Met betrekking tot gevelrenovatie voeren wij diverse metselwerkzaamheden voor u uit aan gevels en schoorstenen. Denkt u hierbij aan het herstellen van scheuren in het metselwerk of het vervangen van stenen. Is uw daklood gescheurd? Dan kunnen wij dit uiteraard voor u vervangen. Tijdige vervanging kan een hoop ellende (lekkages!) voorkomen. U kunt ook een beroep op ons doen voor klussen als voegwerk, groot onderhoud, gevelreiniging en kleine verbouwingen.

Gevelrenovatie Oss – vertrouw op onze service

Lunenburggroep renoveert, repareert en reinigt huizen, scholen, overheidsinstellingen en kantoorgebouwen. Indien er werkzaamheden noodzakelijk zijn, die wij zelf niet kunnen uitvoeren, schakelen we de hulp in van een van onze vaste, professionele partners. Ook in dat geval communiceert u gewoon alleen met uw vaste contactpersoon bij Lunenburggroep. Deze houdt u precies op de hoogte van de voortgang van het project.

Contact of meer informatie?

Meer weten over onze gevelwerkzaamheden? Neem contact met ons op via het online contactformulier. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn en met welke kosten u rekening moet houden. Vertrouw op Lunenburggroep voor uw gevelrenovatie in Oss! Ook bieden wij gevelrenovatie in: Nijmegen, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch.

Offerte aanvragen


Financieel gezond certificaat

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken.
In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

VCA Certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen in het werk.