Gevelrenovatie Nijmegen? Bij Lunenburggroep natuurlijk!

 • Breda dienstverlening
 • Ervaren medewerkers
 • Service en kwaliteit
 • Snelle oplevering
 • Overlast beperking
 • Aannemer sinds 1976
gevelrenovatie Nijmegen

gevelrenovatie Nijmegen

Gevelrenovatie in Nijmegen – probleemloos uitgevoerd door Lunenburggroep

Hét adres voor gevelrenovatie in Nijmegen en de rest van Nederland is Lunenburggroep. Ons bedrijf bestaat sinds 1976 en biedt een breed pakket gevelwerkzaamheden aan particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, woningstichtingen en vastgoedondernemingen. Zowel grote als kleine klussen voeren we in opdracht of als hoofdaannemer uit. Onze dienstverlening bestaat uit:

 • Gevelrenovatie en -restauratie

Wij renoveren gevels en schoorstenen van huizen, scholen, overheidsinstellingen en kantoorgebouwen. We vervangen stenen en repareren scheuren in het metselwerk. Indien nodig vervangen we het lood om lekkages te voorkomen. Alles gebeurt veilig en goed, daar kunt u op rekenen.

Doe een beroep op onze gevelreinigingstechnieken voor het verwijderen van natuurlijke vervuiling, verf en graffiti. Periodiek onderhoud kan u veel geld besparen, omdat het stukken goedkoper is dan totale vernieuwing. Zonder gedegen onderhoud is dit op termijn onvermijdelijk!

Gevels van gebouwen bestaan voor 25% uit voegwerk, Daarom is het verstandig om hier veel aandacht te besteden. Mooi voegwerk zorgt ervoor dat uw gevel er fantastisch uit ziet. Nu én in de toekomst.

 • Groot onderhoud

Al onze specialisaties tezamen zetten we in voor groot onderhoud aan uw pand. Ook bij groot onderhoud plannen we onze werkzaamheden zodanig dat de overlast voor de bewoners en omwonenden zo veel mogelijk wordt beperkt.

 • Verbouwingen
  Ook voor kleine verbouwingen kunt u bij Lunenburggroep aankloppen. Bouw- en metselwerkzaamheden doen we volledig in eigen beheer. Indien er werkzaamheden noodzakelijk zijn, die wij zelf niet in huis hebben – zoals schilderen – schakelen we een van onze betrouwbare partners in.

Gevelrenovatie Nijmegen – neem contact op!

Zoekt u een specialistisch bedrijf voor een rimpelloze oplevering van uw gevelrenovatie in Nijmegen? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn en met welke kosten u rekening moet houden. Ga voor Lunenburggroep, als u gaat voor de beste service en kwaliteit bij een gevelrenovatie in Nijmegen.! Wij bedienen ook de steden Oss, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch voor gevelrenovatie.

Offerte aanvragen


Financieel gezond certificaat

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken.
In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

VCA Certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen in het werk.