Gevelrenovatie in Eindhoven Lunenburggroep zorgt voor een prachtig, duurzaam resultaat

  • 40 Jaar ervaring
  • Gespecialiseerde vaklui
  • Afspraak = afspraak
  • Compleet dienstenpakket
  • Eerlijke prijzen
gevelrenovatie Eindhoven

gevelrenovatie Eindhoven

Wilt u professionals inschakelen voor gevelrenovatie in Eindhoven of elders in Nederland? Neem dan contact op met de mensen van Lunenburggroep. Met 4 decennia aan ervaring kunnen wij uw gevelrenovatie of  -reparatie tot in de puntjes voor u verzorgen. Vooraf maken we heldere afspraken – en bij ons is afspraak ook écht afspraak! Dat dit bij andere bedrijven wel eens anders is, horen we van onze grote kring tevreden klanten! Vertrouw uw gevelrenovatie in Eindhoven met een gerust hard toe aan de experts van Lunenburggroep.

Brede dienstverlening

Met betrekking tot gevelrenovatie voeren wij diverse metselwerkzaamheden voor u uit aan gevels en schoorstenen. Denkt u hierbij aan het herstellen van scheuren in het metselwerk of het vervangen van stenen. Is uw daklood gescheurd? Dan kunnen wij dit voor u vervangen. Tijdige vervanging kan een hoop ellende (lekkages!) voorkomen. U kunt ook een beroep op ons doen voor klussen als voegwerk, groot onderhoud, gevelreiniging en zelfs kleine verbouwingen.

Gevelrenovatie Eindhoven? – vertrouw op onze service

Lunenburggroep renoveert, repareert en reinigt huizen, scholen, overheidsinstellingen en kantoorgebouwen. Indien er werkzaamheden noodzakelijk zijn die wij zelf niet kunnen uitvoeren, schakelen we de hulp in van een van onze vaste, professionele partners. Ook in dat geval communiceert u gewoon alleen met uw vaste contactpersoon bij Lunenburggroep. Deze houdt u precies op de hoogte van de voortgang van het project.

Contact of meer informatie?

Meer weten over gevelrenovatie Eindhoven? Neem contact met ons op via het online contactformulier. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn en met welke kosten u rekening moet houden. Ga voor Lunenburggroep, als u gaat voor de beste service en kwaliteit. U laat uw gevelrenovatie in Eindhoven toch zeker niet over aan de eerste de beste? Wij bieden ook gevelrenovatie in: Nijmegen, Oss, Tilburg en Den Bosch.

Offerte aanvragen


Financieel gezond certificaat

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken.
In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

VCA Certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen in het werk.