Gevelrenovatie in Den Bosch? Kies voor Lunenburggroep

  • Actief sinds 1976
  • Vakwerk
  • Eerlijke tarieven
  • Vlotte oplevering
  • 100% tevredenheidsgarantie
Gevelrenovatie Den Bosch

Gevelrenovatie Den Bosch

Wanneer u op zoek bent naar een professionele aannemer die gevelrenovatie in Den Bosch of elders in Nederland kan verzorgen, dan bent u welkom bij Lunenburggroep. Wij beschikken namelijk over ruim 40 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie en -reparatie, zodat wij uw klus feilloos kunnen uitvoeren. Wij vinden het erg belangrijk om vooraf duidelijke afspraken met u te maken over tarieven, planning, materiaalkosten en oplevering. Bij ons geldt: afspraak = afspraak. U kunt er dus op vertrouwen dat alles naar uw volle tevredenheid verloopt!

Gevelrenovatie Den Bosch – schakel onze hulp in

Eén van de specialisaties van Lunenburggroep is het uitvoeren van gevelrenovatie. Sinds de oprichting in 1976 hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van:

Onze professionele vakmensen stellen hun kennis en ervaring beschikbaar voor bedrijven, overheidsinstellingen, woningstichtingen, vastgoedondernemingen en particulieren. Een scheur in uw gevel? Het daklood vervangen? Metselwerk verstevigen? Ze draaien de hand er niet voor om! Hun veilige en hoogwaardige manier van werken is beloond met een vca- en ABCadamas-certificatie.

Neem contact op met Lunenburggroep

Zoekt u een ervaren bedrijf voor een probleemloze uitvoering van uw gevelrenovatie? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn en op welke kosten u mag rekenen. Ga voor Lunenburggroep, als u gaat voor de beste service en kwaliteit bij een gevelrenovatie in Den Bosch. Ook bieden wij gevelrenovatie in onder andere: Eindhoven, Tilburg, Oss en Nijmegen.

Offerte aanvragen


Financieel gezond certificaat

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken.
In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

VCA Certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen in het werk.