Gevelreiniging in Tilburg? Lunenburggroep staat voor u klaar

  • Professioneel bedrijf
  • 40 jaar ervaring
  • Afspraak = afspraak
  • Persoonlijke service
  • Concurrerende prijzen
gevelreiniging Tilburg

gevelreiniging Tilburg

Zoekt u een professionele aannemer die u helpt met gevelreiniging in Tilburg? Al meer dan 40 jaar voeren we in opdracht of als hoofdaannemer een breed pakket aan gevelwerkzaamheden uit voor bedrijven, overheidsinstellingen, woningstichtingen, vastgoedondernemingen en particulieren. Onze dienstverlening bestaat uit:

De focus ligt bij ons te allen tijde op kwaliteit en duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk om vooraf duidelijke afspraken te maken, zodat u als opdrachtgever niet voor verrassingen komt te staan, ook niet achteraf. Bij Lunenburggroep geldt: afspraak = afspraak! Vertrouw uw gevelreiniging in Tilburg toe aan de experts van Lunenburggroep. Dus, voor gevelreiniging Tilburg belt u de Lunenburggroep!

Professionele gevelreiniging bespáárt u geld

Door de jaren heen hebben gevels veel te verduren van zon, regen, vorst en wind. Lunenburggroep kan gevels herstellen, zodat ze er weer uitzien als nieuw. Door onze jarenlange ervaring weten wij wel raad met natuurlijke vervuiling, verf en graffiti. Afhankelijk van de situatie maken we gebruik van technieken als hogedruk, sandwashing en thermo shock. Tevens kunnen wij uw gevels impregneren met een garantie van 10 jaar op waterdichtheid. Periodiek onderhoud kan u veel geld besparen, omdat het stukken goedkoper is dan een totale vernieuwing van uw gevel. Voor gemeentes, overheidsinstellingen en woningbouwverenigingen hebben wij zeer aantrekkelijke onderhoudscontracten.

Vraag ons om een scherpe offerte voor gevelreiniging Tilburg

Wilt u de professionals van Lunenburggroep inschakelen voor een facelift van uw pand? Of laat u zich liever eerst uitgebreid informeren over onze diensten? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij maken vrijblijvend een scherpe offerte voor uw gevelreiniging in Tilburg of elders in Nederland! Wij voorzien ook de volgende steden van gevelreiniging: Oss, Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.

Offerte aanvragen


Financieel gezond certificaat

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken.
In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

VCA Certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen in het werk.