Gevelreiniging in Oss? Lunenburggroep!

  • Professionele reiniging
  • Diverse technieken
  • Strakke planning
  • Overlast beperking
  • Snelle oplevering
  • Uitstekende service
Gevelreiniging Oss

Gevelreiniging Oss

Kies Lunenburggroep als u een professional zoekt voor uw gevelreiniging Oss. Tenminste, als u niet te duur uit wilt zijn, maar wel kwaliteit en service wenst! Wij beschikken over ruim 40 jaar ervaring als het aankomt op gevelreiniging in Oss en in de rest van Nederland. Wij werken volgens duidelijk afspraken, die we vooraf in overleg met u maken. Onze tarieven en leveringsvoorwaarden zijn transparant, dus u komt niet voor verrassingen te staan. Ook niet achteraf!

Gevelreiniging – voor het behoud van uw pand

Door de jaren heen hebben gevels veel te verduren. Zon, regen, wind hebben vrij spel en geven vuil en slijtage aan stenen en voegen. Met diverse state of the art technieken zoals hogedruk, thermo shock en sandwashing kan Lunenburggroep gevels herstellen en een frisse uitstraling geven. Met periodiek onderhoud spaart u het geld uit dat u uiteindelijk had moeten investeren voor het optrekken van een geheel nieuwe gevel!

Gevelreiniging Oss – vertrouw op onze service

We reinigen, repareren én restaureren gevels en schoorstenen van huizen, scholen, overheidsinstellingen en kantoorgebouwen. Indien er werkzaamheden noodzakelijk zijn, die wij zelf niet kunnen uitvoeren, schakelen we één van onze vaste partners in. Ook in dat geval communiceert u gewoon alleen met uw vaste contactpersoon bij Lunenburggroep. Deze houdt u precies op de hoogte van de voortgang van het project. Dat dit bij collega-bedrijven wel eens anders gaat, horen we met regelmaat van onze opdrachtgevers! Niet voor niets hebben wij de afgelopen jaren vele bouwbedrijven en woningbouwverenigingen aan onze klantenkring mogen toevoegen!

Contact of meer informatie?

Meer weten over onze gevelwerkzaamheden? Neem contact met ons op via het online contactformulier. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn en met welke kosten u rekening moet houden. Ga voor Lunenburggroep, als u gaat voor de beste service en kwaliteit. U laat uw gevelreiniging in Oss toch zeker niet over aan de eerste de beste? Voor gevelrenovatie bedienen wij ook in: Einhoven, Den Bosch, Tilburg en Nijmegen.

Offerte aanvragen


Financieel gezond certificaat

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken.
In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

VCA Certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen in het werk.