Gevelreiniging in Nijmegen? Lunenburggroep!

  • Professionele reiniging
  • De beste technieken
  • Overlast beperking
  • Snelle oplevering
  • Afspraak = afspraak
  • Scherpe offerte
Gevelreiniging Nijmegen

Gevelreiniging Nijmegen

Kies Lunenburggroep als u een professional zoekt voor uw gevelreiniging in Nijmegen. Tenminste, als u niet te duur uit wilt zijn, maar wel kwaliteit en service wenst! Wij beschikken over ruim 40 jaar ervaring als het aankomt op gevelreiniging in Nijmegen en in de rest van Nederland. Wij werken volgens duidelijk afspraken, die we vooraf in overleg met u maken. Onze tarieven en leveringsvoorwaarden zijn transparant, dus u komt niet voor verrassingen te staan.

Gevelreiniging voor het behoud van uw pand

Door de jaren heen hebben gevels veel te verduren. Zon, regen en wind hebben vrij spel en geven vuil en slijtage aan stenen en voegen. Naast hogedrukreiniging kan Lunenburggroep met de volgende technieken gevels weer herstellen en een frisse uitstraling geven:

  • Sandwashing/Torbo

Het Torbo vochtstraalsysteem combineert de voordelen van zandstralen en hogedrukreiniging. Deze techniek produceert slechts weinig stof en kent een laag water- en energieverbruik. Olivine zand wordt in de ketel aan het water wordt toegevoegd en kan na de klus weer hergebruikt worden.

  • Kokendheetwatertechniekreiniging

Deze milieuvriendelijke reinigingsmethode is gebaseerd op het “thermo shock”-effect. Oververhitte – energievolle – waterdruppels worden met een doseerbare inslagkracht tegen de vervuiling gespoten. De kokende druppels exploderen en het vuil komt los van de ondergrond. Deze techniek zorgt met een gering waterverbruik voor een ongekend goed reinigingsresultaat zónder de onderlaag aan te tasten.

Voor gevelreiniging Nijmegen – vertrouw op onze service!

Gevelreiniging Nijmegen? Wij werken voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Indien er werkzaamheden nodig zijn die wij zelf niet kunnen uitvoeren, doen we een beroep op een van onze vaste partners. Ook in dat geval communiceert u gewoon alleen met uw vaste contactpersoon bij Lunenburggroep. Deze houdt u precies op de hoogte van alle ins & outs van de klus. Door onze professionele werkwijze en uitstekende service weten steeds meer mensen de weg naar Lunenburggroep te vinden!

Contact
Wilt u ons inschakelen voor uw gevelreiniging in Nijmegen? Of ontvangt u liever eerst meer informatie over onze diensten? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij bieden ook gevelreiniging in onder andere de volgedende steden: Tilburg, Den Bosch, Oss  en Eindhoven.

Offerte aanvragen


Financieel gezond certificaat

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken.
In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

VCA Certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen in het werk.