Gevelreiniging Eindhoven? Lunenburggroep staat voor u klaar

  • Professioneel bedrijf
  • 40 jaar ervaring
  • Afspraak = afspraak
  • Persoonlijke service
  • Concurrerende prijzen
Gevelreiniging Eindhoven

Gevelreiniging Eindhoven

Zoekt u een professionele aannemer die u helpt met gevelreiniging in Eindhoven? Lunenburggroep heeft ruim 40 jaar ervaring als het aankomt op gevelreiniging en -renovatie, waardoor wij uw gevelwerkzaamheden zonder problemen kunnen verzorgen. De focus ligt bij ons altijd op kwaliteit en duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk om vooraf duidelijke afspraken met onze klanten te maken, zodat u als opdrachtgever niet voor verrassingen komt te staan. Ook niet achteraf. Bij Lunenburggroep is afspraak écht afspraak! Vertrouw uw gevelreiniging in Eindhoven toe aan de experts van Lunenburggroep.

Gevelreiniging – goed en grondig

Doe een beroep op onze gevelreiniging voor het verwijderen van natuurlijke vervuiling, verf en graffiti. Afhankelijk van de situatie maken we gebruik van technieken als thermo shock en sandwashing.  Tevens kunnen wij uw gevels impregneren met een garantie van 10 jaar op waterdichtheid. Periodiek onderhoud kan u veel geld besparen, omdat het stukken goedkoper is dan een totale vernieuwing van uw gevel. Voor gemeentes, overheidsinstellingen en woningbouwverenigingen hebben wij onderhoudscontracten, waarin tevens een snelle verwijdering – binnen 24 uur – van graffiti is opgenomen.

Gevelreiniging Eindhoven, maar dan tot in de puntjes uitgevoerd

Gevelreiniging in Eindhoven is slechts één van de specialisaties van Lunenburggroep. Sinds 1976 hebben we een sterke ontwikkeling doorgemaakt en is ons dienstenpakket steeds verder uitgebreid. Vandaag de dag kunnen wij u ook u helpen met klussen als voegwerk, groot onderhoud, renovatie en restauratie. Lunenburggroep verzorgt werkzaamheden voor bedrijven, overheidsinstellingen, woningstichtingen, vastgoedondernemingen en particulieren.

Wij helpen u graag

Lunenburggroep nodigt u uit om contact op te nemen als u onze hulp in wilt schakelen of meer informatie wenst over de mogelijkheden. Wij kunnen u uitstekend informeren over de werkzaamheden die wij verzorgen en hoe wij dit aanpakken. Maak gebruik van het contactformulier om contact met ons op te nemen over gevelreiniging in Eindhoven of een van onze andere diensten. Gevelreinigen doen wij ook in: Oss, Den Bosch, Tilburg en Nijmegen.

Offerte aanvragen


Financieel gezond certificaat

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken.
In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

VCA Certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen in het werk.