Gevelreiniging in Den Bosch? Ga voor de kwaliteit van Lunenburggroep!

 • De beste technieken voor duurzame reiniging
 • Professionele medewerkers
 • Service en kwaliteit
 • Snelle oplevering
 • Overlast beperking
 • Betrouwbare aannemer sinds 1976
Gevelreiniging Den Bosch

Gevelreiniging Den Bosch

Gevelreiniging Den Bosch – probleemloos uitgevoerd door Lunenburggroep

Hét adres voor gevelreiniging in Den Bosch en elders in Nederland is Lunenburggroep. Ons bedrijf bestaat al sinds 1976 en biedt een breed pakket gevelwerkzaamheden aan particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, woningstichtingen en vastgoedondernemingen. Zowel grote als kleine klussen voeren we in opdracht of als hoofdaannemer uit. Onze diensten bestaan uit:

Gevels van gebouwen bestaan voor 25% uit voegwerk, Daarom is het een goed idee om hier veel aandacht te besteden. Mooi voegwerk zorgt ervoor dat scholen, kantoren en woningen er top uit zien. Ook op de lange termijn.

 • Gevelreiniging

Gevelreiniging Den Bosch? Doe een beroep op onze reinigingstechnieken voor het verwijderen van natuurlijke vervuiling, verf en graffiti op uw gevel. Periodiek onderhoud kan u veel geld besparen, omdat het stukken goedkoper is dan totale vernieuwing. Zonder gedegen onderhoud is dit op termijn onvermijdelijk!

 • Restauratie

Wij repareren en restaureren gevels en schoorstenen. Stenen vervangen of scheuren in uw metselwerk repareren? Geen enkel probleem. Indien nodig vervangen we het lood om lekkages te voorkomen. Alles gebeurt veilig en goed, daar kunt u op rekenen.

 • Groot onderhoud

Al onze specialisaties tezamen zetten we in voor groot onderhoud aan uw pand. Ook bij groot onderhoud plannen we onze werkzaamheden zodanig dat de overlast voor de bewoners en omwonenden zo veel mogelijk wordt beperkt.

 • Verbouwingen
  Bij de uitvoering van kleine verbouwingen kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Bouw- en metselwerkzaamheden doen we volledig in eigen beheer. Indien er werkzaamheden noodzakelijk zijn, die wij zelf niet in huis hebben – zoals schilderen – schakelen we een van onze betrouwbare partners

Gevelreiniging in Den Bosch? Kies Lunenburggroep!

Zoekt u een ervaren bedrijf voor een probleemloze uitvoering van uw gevelwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn en met welke kosten u rekening moet houden. Ga voor Lunenburggroep, als u gaat voor de beste service en kwaliteit bij gevelreiniging in Den Bosch. Wij bieden ook gevelreiniging in onder andere: Eindhoven, Oss, Tilburg en Nijmegen.

Offerte aanvragen


Financieel gezond certificaat

De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken.
In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.

VCA Certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen in het werk.