banner

Home Divisies LBG Metselwerken B.V.

LBG Metselwerken B.V.

Van standaardklus tot maatwerk: wij verstaan het metselvak!

Woningcorporaties, monumentbezitters, aannemers, maar ook particulieren, vve’s en overheden weten ons te vinden. Waarom? Omdat we het metselvak als geen ander verstaan. Of het om een standaardklus gaat, het verwerken van steenstrips of om maatwerk, onze metselaars leveren vakwerk. We gaan en staan bij zowel nieuwbouw als renovatie voor grote en kleine metselwerken. Eén woning of een complete wijk? LBG Metselwerken is de naam!

logo

Metselwerken

Door de ruime ervaring van onze metselaars, kunnen wij alle voorkomende metselverbanden uitvoeren voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Van projectmatige woningbouw, appartementen en kantoorpanden.

Bijzonder metselwerk

Heeft u specifieke wensen of voorkeuren voor uw metselwerk? Wij gaan graag de uitdaging aan om bijzondere metselopdrachten uit te voeren. Het restaureren van monumenten of het bouwen van boerderijen aan de hand van oude constructies en metselverbanden doen wij graag.

Renovatiemetselwerk

Of het nu gaat om een scheuren te herstellen,enkele stenen te vervangen, of een tuinmuur, onze medewerkers voeren het graag uit. Of het nu een monumentaal pand is of een renovatieproject.Onze medewerkers denken graag met u mee.

Steenstrips

Ook voor het aanbrengen van steenstrips op alle wanden voor binnen en buiten bent u bij ons aan het juiste adres, in nieuwbouw, of grotere renovatieprojecten, wij denken hierin graag met u mee.

Raamdorpelelementen

Dit kunnen wij ook voor u verzorgen, al dan niet inclusief  het leveren ervan, tijdens een renovatieproject, in vele kleuren leverbaar.

Metselwerken Lunenburg

KLAAR VOOR
EEN NIEUW PROJECT?

Contact