banner

Home Divisies H. Lunenburg B.V.

H. Lunenburg B.V.

Schoonmaken de pijler onder succesvolle groei

Met Lunenburg Groep zijn we sterk gegroeid, met een veelzijdigheid aan diensten. Maar als schoonmaakbedrijf is ons familiebedrijf in 1976 gestart. Met toen de nadruk op glasbewassing, is deze tak onder de naam van H. Lunenburg B.V. zelf inmiddels eveneens divers. We zijn nu ook actief op het vlak van gevelreiniging, inclusief damwanden en van (mutatie)woningen die net renovatiewerkzaamheden achter de rug hebben. Natuurlijk zijn we op het vlak van glasbewassing tot op de dag van vandaag de specialist, met wekelijks onder meer vele kantoren en winkels op de agenda.

logo

Opleveringsschoonmaken

Nieuwbouw en verbouwingen brengen vaak een hoop stof en ander vuil met zich mee. Onze medewerkers, hebben ruime ervaring in het schoonmaken op bouwterreinen en kennen de uitdagingen die deze omgevingen met zich meebrengen als geen ander. Onze medewerkers maken alles grondig schoon én zorgen voor een representatieve uitstraling voor de oplevering ervan.

Glasbewassing

Ook dit kunnen wij periodiek verzorgen voor bedrijven en instellingen, met ladders of telescopische bewassing, alles hangt af van de situatie en wensen van de klant.

Damwandreiniging

Damwandbeplating zien we vaak bij loodsen en magazijnen. Na verloop van tijd vertoont deze beplating, onder invloed van het weer zwarte en/of groene atmosferische vervuiling. Waardoor de damwandbeplating niet meer de frisse uitstraling heeft als daarvoor.
Damwandbeplating is op meerdere manieren te reinigen:

  • Met water onder gepaste druk, eventueel met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel.
  • Met een tuckerpole systeem in combinatie met gedemineraliseerd water.

Met dit systeem kunnen we vanaf de grond grote hoogtes bereiken, daarom is de inzet van een hoogwerker vaak niet nodig.

Door de damwandbeplating eens per 1 à 2 jaar te reinigen wordt de levensduur verlengt en behoud het de mooie uitstraling.

KLAAR VOOR
EEN NIEUW PROJECT?

Contact